Черева свинячі призначена для виготовлення домашніх ковбасок і сардельок.
Оскільки це натуральна оболонка, то її можна використовувати для будь-якої термообробки: смаження, копчення, варення тощо.
Як зберігати свинячі черева?
Рекомендована температура зберігання 0-10 ° С та вологості повітря 85% (побутовий холодильник). Ідеальне місце зберігання у холодильнику в зоні збереження свіжості (нульова зона). При транспортуванні допускається одноразове заморожування.
Свинячі черева – напевно, найбезпроблемніший вид ковбасної оболонки – її достатньо промити під струменем теплої води зовні та пролити з крана зсередини – і вона готова до набивання!
Черева некалібрована, відрізки від 0,5-2м
Завітайте на нашу сторінку у Фейсбук
Відгуки
Відгуків немає, поки що.