Черева яловичі одна з найуніверсальніших оболонок, її можна використовувати практично для всіх видів ковбас копчених, варених, сиров’ялених і кров’янок. Головна перевага над іншими натуральними оболонками – це її міцність.
Переваги натуральної яловичої череви:
- Повністю їстівна
- Висока паро-водо-газопроникність, здатність зберігати смак, колір та запах копчення
- Термостабільність
- Міцність на розрив
- Висока еластичність
Кількість в упаковці: 16 м
Калібр оболонки: 43/46 мм
Фаршоємність: 1,3…1,35 кг-1 метр оболонки
Види ковбас: шинка, сардельки та шпикачки, варені ковбаси, напівкопчені ковбаси, ліверні ковбаси, сиров’ялені, напівфабрикати (ковбаски для гриля, купати, шашличні ковбаски, домашня ковбаса і т.д.)
Спосіб приготування: В’ялення, варіння, запікання, копчення
Перед використанням кишки необхідно ретельно промити, очистити від надлишків солі, і замочити в холодній воді температурою не вище 18 °С протягом 20-30 хвилин.
Термін придатності: 10 місяців. Зберігати у холодильнику при температурі від 0 до 10°С.
Завітайте на нашу сторінку у Фейсбук
Відгуки
Відгуків немає, поки що.