Черева яловичі 43-46мм (16метрів)

180 

Ціна за 16 метрів

Наявність: Є в наявності

Черева яловичі одна з найуніверсальніших оболонок, її можна використовувати практично для всіх видів ковбас копчених, варених, сиров’ялених і кров’янок. Головна перевага над іншими натуральними оболонками – це її міцність.

Переваги натуральної яловичої череви:

  • Повністю їстівна
  • Висока паро-водо-газопроникність, здатність зберігати смак, колір та запах копчення
  • Термостабільність
  • Міцність на розрив
  • Висока еластичність

Кількість в упаковці: 16 м

Калібр оболонки: 43/46 мм

Фаршоємність: 1,3…1,35 кг-1 метр оболонки

Види ковбас: шинка, сардельки та шпикачки, варені ковбаси, напівкопчені ковбаси, ліверні ковбаси, сиров’ялені, напівфабрикати (ковбаски для гриля, купати, шашличні ковбаски, домашня ковбаса і т.д.)

Спосіб приготування: В’ялення, варіння, запікання, копчення

Перед використанням кишки необхідно ретельно промити, очистити від надлишків солі, і замочити в холодній воді температурою не вище 18 °С протягом 20-30 хвилин.
Термін придатності: 10 місяців. Зберігати у холодильнику при температурі від 0 до 10°С.

Завітайте на нашу сторінку у Фейсбук

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.

Кошик