Поліамідна оболонка 100 мм червона

15 

Ціна за 1 метр

Наявність: Є в наявності

Поліамідна ковбасна оболонка – клас пластикових бар’єрних оболонок, призначених для виробництва  варених ковбасних та шинкових виробів, кров’яних та ліверних ковбас, паштетів, зельців, продуктів у желе, плавлених сирів.

Поліамідні оболонки мають високі бар’єрні властивості, завдяки яким оберігають продукт від проникнення газоподібних речовин, особливо атмосферного кисню, що дозволяє уникнути процесів окислення і забезпечити тривалі терміни зберігання готової продукції. Вологонепроникність дозволяє захистити продукт від втрат ваги при варінні та зберіганні.

  • Висока міцність
  • Збільшує термін зберігання готового продукту
  • Надає чудового товарного вигляду
  • Оболонка легко знімається
  • Цілком не проникна

Підготовка оболонки до використання:

Для надання оболонці еластичності та забезпечення нормального набивання фаршем необхідно замочити в питній воді з температурою не більше 20-25°С. Вода має потрапляти всередину рукава і змочувати внутрішню поверхню оболонки.
Час замочування оболонки: щонайменше 30 хвилин нарізаної на відрізки. Якщо було замочено занадто багато оболонки, то оболонку дістають із води, видаляють зайву воду і залишають оболонку у вологому стані далеко від джерел тепла та
протягів, наступного дня оболонку повторно замочують і переробляють.

Категорично забороняється штрикувати батони (проколювати оболонку). При штрикуванні
оболонка лопається.

Завітайте на нашу сторінку у Фейсбук

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.

Кошик