Поліамідна ковбасна оболонка – клас пластикових бар’єрних оболонок, призначених для виробництва варених ковбасних та шинкових виробів, кров’яних та ліверних ковбас, паштетів, зельців, продуктів у желе, плавлених сирів.
Поліамідні оболонки мають високі бар’єрні властивості, завдяки яким оберігають продукт від проникнення газоподібних речовин, особливо атмосферного кисню, що дозволяє уникнути процесів окислення і забезпечити тривалі терміни зберігання готової продукції. Вологонепроникність дозволяє захистити продукт від втрат ваги при варінні та зберіганні.
- Висока міцність
- Збільшує термін зберігання готового продукту
- Надає чудового товарного вигляду
- Оболонка легко знімається
- Цілком не проникна
Підготовка оболонки до використання:
Для надання оболонці еластичності та забезпечення нормального набивання фаршем необхідно замочити в питній воді з температурою не більше 20-25°С. Вода має потрапляти всередину рукава і змочувати внутрішню поверхню оболонки.
Час замочування оболонки: щонайменше 30 хвилин нарізаної на відрізки. Якщо було замочено занадто багато оболонки, то оболонку дістають із води, видаляють зайву воду і залишають оболонку у вологому стані далеко від джерел тепла та
протягів, наступного дня оболонку повторно замочують і переробляють.
Категорично забороняється штрикувати батони (проколювати оболонку). При штрикуванні
оболонка лопається.
Завітайте на нашу сторінку у Фейсбук
Відгуки
Відгуків немає, поки що.