Колагенова оболонка застосовується для виробництва всіх видів ковбас: варених, напівкопчених, варено-копчених, сирокопчених, сиров’ялених, шинок.
Підготовка оболонки:
Колагенові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого — робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20 %. Замочування проводять за кімнатної температури (15-25 °С) протягом 5-25 хв.
Зберігання: Тримати в затемненому місці при температурі 15-25 C °в герметичній упаковці. Термін придатності 18 місяців.
Завітайте на нашу сторінку у Фейсбук
Відгуки
Відгуків немає, поки що.