Перевага сухої цибулі – вона вже очищена, дрібно рубана і не бродить у ковбасах, консервах і соусах. Цибуля широко використовується в кулінарії, консервній промисловості, при приготуванні пряних соусів і гарнірів, при переробці риби. Входить до складу багатьох пряних сумішей. 1 кг сушеного часнику відповідає 7 кг свіжого продукту. Цибулю бажано додавати до страв за 10-15 хвилин до закінчення готування.
Сушений лук поєднується з більшістю класичних прянощів, сухих трав, перців, екзотичних прянощів, внаслідок чого є обов’язковим компонентом багатьох приправ (сумішей прянощів).
Країна походження – Індія.
Завітайте на нашу сторінку у Фейсбук
Відгуки
Відгуків немає, поки що.