Рожевий перець горошком – це плоди дерева шинус, що мають незвичайний смак та запах анісу змішаний із журавлиною.
Рожевий перець незвичайна і складна приправа, з нею необхідно вміти поводитися.
Цілі плоди не видають ніякого аромату, але якщо трохи потовкти горошинку запах буде дивовижний.
Ідеально підходить пряність до страв з м’яса та риби, птиці, дичини.
Рожевий перець додають в соуси, овочеві страви, супи, крупи, при засолюванні і квашенні овочів.
Окрім солоних та гострих страв, рожевий перець можна додавати напої, коктейлі, чаї, для декору солодких страв.
Пряність відмінно поєднується з імбиром, паприкою, м’ятою, коріандром, корицею, анісом, чорним та зеленим перцем. Саме тому рожевий перець є обов’язковим елементом суміші п’яти перців.
Завітайте на нашу сторінку у Фейсбук
Відгуки
Відгуків немає, поки що.