Орегано (душиця, материнка)

30 

Наявність: Є в наявності

Категорія:

Італійцям важко уявити свою традиційну піцу без орегано. Та й не тільки її, а багато страв місцевої кухні. Батьківщина цієї ароматної пряної трави – Середземномор’я, де її успішно використовують у повсякденному раціоні. В Україні орегано приправа відома як лікарська рослина материнка і теж використовується з давніх-давен у соліннях та напоях. Насправді сфера застосування запашної спеції дуже широка. Її у різних країнах додають:

  • у домашні ковбаси
  • начинки пирогів
  • при засолюванні грибів та огірків
  • у запечені м’ясні страви
  • в соуси та підливи
  • грибні страви

Якщо ви ще не куштували орегано на своїй кухні, обов’язково зробіть це хоча б у порядку експерименту. І ви гарантовано отримаєте неймовірні враження від нових ароматів звичних страв.

Завітайте на нашу сторінку у Фейсбук

Варіант упаковки

,

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.

Кошик