Італійцям важко уявити свою традиційну піцу без орегано. Та й не тільки її, а багато страв місцевої кухні. Батьківщина цієї ароматної пряної трави – Середземномор’я, де її успішно використовують у повсякденному раціоні. В Україні орегано приправа відома як лікарська рослина материнка і теж використовується з давніх-давен у соліннях та напоях. Насправді сфера застосування запашної спеції дуже широка. Її у різних країнах додають:
- у домашні ковбаси
- начинки пирогів
- при засолюванні грибів та огірків
- у запечені м’ясні страви
- в соуси та підливи
- грибні страви
Якщо ви ще не куштували орегано на своїй кухні, обов’язково зробіть це хоча б у порядку експерименту. І ви гарантовано отримаєте неймовірні враження від нових ароматів звичних страв.
Завітайте на нашу сторінку у Фейсбук
Відгуки
Відгуків немає, поки що.