Чорний перець (мелений)
Перець чорний є незамінним інгредієнтом на кожній кухні. Без його допомоги ви не зможете приготувати більшість м’ясних виробів.
Кулінарне застосування
Перець додають до супів, соусів, овочевих салатів, маринадів, при приготуванні всіх видів м’яса, включаючи дичину, капусти, квасолі, гороху, сочевиці, квашеної капусти, гуляшу, яєць, сирів, томатів, риби, консервованих овочів і для великої кількості інших страв, які готуються в нашій кухні. Без перцю не обходиться виготовлення ковбас і цілий ряд виробів з м’яса.
Перець – сама універсальна пряність до багатьох страв.
Завітайте на нашу сторінку у Фейсбук
Відгуки
Відгуків немає, поки що.